Fiber NET 1000

CEL MAI RAPID INTERNET

Fiber NET 1000

Acces până la 1000 Mbps

Servicii internet persoane fizice

50 Lei

0238569898

Beneficii Fiber NET 1000

Tip Serviciu

Fiber Net |

Tehnologie

Viteza maxima de transfer

al datelor

Viteza minima de transfer

al datelor

Viteza de transfer al datelor

disponibila in mod normal

Download Upload Download Upload Download Upload
FiberNet 1000 | FTTH/FTTB 1000 Mbps 500 Mbps 150 Mbps 150 Mbps 800 Mbps 400 Mbps

Viteza maxima de transfer al datelor reprezinta rata de transmitere a datelor pe care un utilizator final o poate experimenta cel putin o data într-un interval de timp definit.

Viteza minima de transfer al datelor reprezinta cea mai mica rata de transmitere a datelor pe care un utilizator final o poate experimenta în accesarea serviciului, potrivit prevederilor contractului sau ale conditiilor generale, dupa caz. Viteza de transfer al datelor disponibila in mod normal reprezinta rata de transmitere a datelor pe care un utilizator final o poate experimenta în cea mai mare parte a timpului de accesare a serviciului, pe o perioada de timp definita. Viteza promovata de transfer al datelor reprezinta rata de transmitere a datelor pe care furnizorul o utilizeaza in informarile cu scop comercial, in promovarea ofertelor comerciale.

Viteza promovata de transfer al datelor este egala cu viteza maxima de transfer al datelor.

Traficul aferent serviciului Fiber Net100, Fiber Net300, Fiber Net500 si Fiber Net1000 este nelimitat 100%, vitezele nefiind garantate; serviciile Fiber Net300, Fiber Net500 si Fiber Net1000 sunt disponibile prin retelele de distributie de fibra optica tip FTTB si FTTH (acces direct de tip optic-GPON), retele in care echipamentele de distributie sunt compatibile cu viteze de transfer de pana la 1000 Mb/s (1 Gb/s). In vederea punerii in functiune a Serviciului Beneficiarul a fost informat si este de acord cu executarea de catre personalul tehnic TV SAT a unor operatiuni de reconfigurare a retelei si echipamentelor de acces din imobilul unde Serviciul este furnizat, inlocuirea/instalarea unor dispozitive.

© Drepturi de autor - TVSat 2002 - Created by