Despre noi

DESPRE NOI

DESPRE NOI

DESCRIERE GRUP MEDIA TVSat

Cu o experienţă de aproape 25 de ani în domeniul mass-media şi cu o dinamică susţinută prin investiţii majore în tehnologie şi în conținutul editorial, TVSat Media Group asigură un impact mediatic major, coroborat cu o audienţă garantată pe piaţa mass-media din România.

Calitatea produselor media este asigurată de o echipă de jurnalişti profesionişti, echipă ce susține un conţinut editorial complex adaptat la nivelul aşteptărilor publicului.

Necesităţile de promovare din mediul privat sunt satisfăcute prin oferte complete pe toate canalele de comunicare: televiziune, print, radio , on-line și cinema.

TVSat Media Group reuește postul de televiziune EXLORIS cu acoperire națională și în lista must-carry, postul de televiziune generalist MOLDOVA TV cu acoperire națională și în lista must-carry, postul de televiziune regional TVSudEst (prezent în Municipiul Bucureşti şi judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea şi Vrancea), postul local TVSat (Buzău și Rm.Sărat), agenţia naţională de presă www.newss.ro, publicaţia Scurt pe 2, postul FM regional Radio Boom–Buzău (96,7 MHz), Bârlad (104,9 MHz), Focşani (95,3 MHz) şi Piatra Neamţ (102,3 MHz) şi portalul de știri video www.tvsudest.ro.

Totodată, activitatea Grupului fost întregită de o rețea modernă de cinematografe la Galați și Sibiu și din 2018, de un centru cultural modern cu 3 săli de evenimente la Sibiu –Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

© Drepturi de autor - TVSat 2002 - Created by